farwest of norway

in the farwest of norway i now live. its so far you have to fly for a really long time to get there. and when you get there they speak english and drive big trucks. but my bestfriend lives here. we live in a one bedroom with a dirty pool outside.

Saturday, December 23, 2006

to all my dear ones

fra en varm orken i nevada i slutten av desember, med lysene fra diverse hoteller og casinoer i bakgrunnen. fra et lite hus i et na meksikansk strok av byen etter en lang morgen pa highwayen i tjukk take. fra under et juletre med lys og hvite kuler og alle pakkene stabla opp. fra en jente som er litt sjuk og en pratsom mann som snakker i vei pa dette andre spraket. fra en annen familie som er fremmed, men samtidig ner og min. fra en annerledes lillejulaften som gir meg ett nytt perspektiv pa tradisjoner og lerer meg a leve litt utenfor min vanlige komfortable camilla-mate. fra denne stolen pa kontoret med lukt av kyllinggryte fra kjokkenet og noe sportsgreier pa tv'n ville jeg bare si god jul til alle mine kjere som jeg er sa glad i. merri christmas og bestemor, spar noen av de lefsene for meg, de som du veit jeg liker, de tjukke med smor og brunost pa. ok?
love

3 Comments:

  • At 3:34 AM, Anonymous Anonymous said…

    kjære. jeg gråter litt. savner deg så enormt!!! håper julen blir fin, selv om den blir anerledes! og bare si fra hvis du vil komme til New Orleans en helg i Januar eller Februar! hils mannen med en god klem. og god jul da.

     
  • At 12:02 PM, Blogger Birgitte said…

    ååå... cam. takk for tlf. vi fikk med deg, jeg tror det blei 8 av oss som fikk en direkte prat. Nå har vi pakka ut og takka alle. Nå står bestemor her å leser og vil si følgende:
    Du er jenta mi, selv om du er i L.V. Jeg synes jeg så dere den kvelden her om kvelden på TV. Det var en repotasje fra L.V. og Litle White Chappel. Juleklem fra bestemor. Jeg skal love deg lefser når du kommer til Bj.langen igjen. Hils Kenny.
    Hilsen Bestemor.

    Vi andre har det kjempe her på Østby i Rakkestad hos Marit og Kjell. Vi har vært 12 tilbords med ribbe og hjemme brygga øl. Nei nå skal det vist serveres Kaffe og småkaker så det får bli med dette så langt.
    Juleklem.... Hans Martin

     
  • At 2:18 AM, Anonymous Anonymous said…

    Hei kjære sis!
    Takk for gavekort til meg og da. Jeg og Birgitte skal møtes til kaffe. I dag, 1.juledag er mamma og pappa på gudstjeneste, mens jeg og sis skal lage frokost til de kommer tilbake. Så er det godteri, narnia på film og slappe av ut over kvelden. Fortell hva dere har gjort da! Var fint å snakke i går. Veldig glad i dere. Gleder meg til påsken!! Klem marie.

     

Post a Comment

<< Home